7.11.2015. 18:39
1
Sa Stojčevca pljačkaši pobjegli na četverotočkašima: Zapalili automobil Sejfovićeve sestre
Zadržani su Amel Sejfović, Nizama Beširović i Haris Hajrović, dok su Anel i Alma Sejfović pušteni na slobodu, a za dvije osobe raspisana je potjernica.

Iz izvora bliskih istraži se moglo čuti da su se koristili četverociklima. Međutim, nije poznato da li ih je neko čekao ili su ih sakrili na neko skriveno mjesto, odakle su ih pokupili nakon pljačke i paljevine vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, zapaljeni automobil istražiteljima je dao početne informacije, koje su im otkrile identitet pljačkaša. Navodno je policija saznala da je zapaljeni automobil kupila sestra uhapšenih Sejfovića.

Policija je sastavila tim od najiskusnijih istražitelja, a nakon 30 sati opsežne potrage u saradnji sa Tužilaštvo KS, u petak su priveli petero osumnjičenih u naselju Otoka.

Foto: Avaz
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.