8.12.2015. 9:50
1
U Pazariću opljačkan auto-servis, ukradena opremu čija se vrijednost procjenjuje na oko 10.000 KM
Jutros u Pazariću opljačkan servis automobila čiji je vlasnik Mirsad Kustura, a lopovi su ukrali opremu čija se vrijednost procjenjuje na oko 10.000 KM.

"Radio sam u radnji negdje do pola 1, da bi me nešto iza 4 sata probudila policija, koja je došla na lice mjesta nakon što mi je obijena radnja 'Kule'. Poludio sam, vjerujte. Imao sam šta i da vidim: nema alata, dijagnostičke opreme... Ukradeni su mi originalna Mercedesova autodijagnostika, akumulatori, ulje, laptop, alat... Sama autodijagnostika vrijedna je oko 7.000 KM. Ali ona je lopovima beskorisna jer je zaštićena kodom. Jedino je mogu baciti", kazao je Kustura za Dnevni avaz. 

U Policijskoj stanici Hadžić nisu mogli dati više informacija o ovom slučaju. 

(Foto: Dnevni avaz)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.