11.12.2015. 9:00
0
Ubila tek rođenog sina, smrskala mu lobanju!
Obdukcioni nalaz koji je stigao u Više tužilaštvo u Požarevcu potvrdio je sumnje policije da je Silvana T. iz okolnog sela ubila tek rođenog sina tako što mu je smrskala lobanju.
Prema izvještaju s obdukcije, malenom dječaku su na nekoliko mjesta vidljivi prijelomi kostiju lobanje!

- Dijete je rođeno živo i zdravo, nakon čega je nastupila nasilna smrt. U pitanju su mehaničke povrede lobanje, uslijed čega je dijete i preminulo - objašnjava izvor blizak cijelom slučaju.

Kako „Alo!“ saznaje, Silvana T. je u utorak po podne rekla inspektorima da je rodila mrtvo dijete.

Međutim, ljekari su primijetili povrede koje su ukazivale na nasilnu smrt. Obdukcija je potvrdila da se radi o ubistvu, a ne o prirodnoj smrti. Uhapšena žena saslušana je u policiji u Požarevcu, a protiv nje je podnijeta krivična prijava za ubistvo djeteta pri porođaju. Ona je, nezvanično, tvrdila da nema nikakve veze s ubistvom i da se radi o nesreći.


 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.