13.12.2015. 15:57
0
Policijska patrola iz Tomislavgrada u automobilu pronašla djevojku u besvjesnom stanju
Policijska patrola iz Tomislavgrada jutros oko pet sati, nakon zaprimljene dojave, pronašla je ispod naselja Bobara na magistralnom putu od Tomislavgrada do Posušja, vozilo marke Škoda Fabia bh. registracijskih oznaka u kome se u besvjesnom stanju nalazila 22-godišnja D.B iz naselja Mrkodol pored Tomislavgrada.

Nakon ukazane prve pomoći djevojka je prevezena vozilom hitne pomoći do Doma zdravlja Tomislavgrad, a ubrzo i do Medicinskog centra u Livno.

Prema posljednjim informacija, D.B je prebačena u bolnicu u Mostaru na daljnje liječenje.

Djevojka je radila u jednom tomislavgradskom ugostiteljskom objektu, te za sada ostaje nepoznato kad je krenula kući i koliko je vremena provela u besvjesnom stanju u vozilu. Također, prema dostupnim informacija sa lica mjesta, ostaje nepoznato iz kojih razloga je skrenula s prometnog traka u polje, gdje je nakon stotinjak metara udarila u stablo.

Uviđaj su obavili djelatnici PU Tomislavgrad koji rade na rasvjetljavanju nesreće.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.