20.12.2015. 11:47
0
Napad na fudbalera: Elmir Kuduzović uboden nožem u grudni koš
Elmir Kuduzović (30), fudbaler Radničkog iz Lukavca, koji je u svojoj karijeri nosio dresove Željezničara, Čelika i Slobode, zbrinut je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla nakon što je u petak oko ponoći dobio udarac nožem u predio grudnog koša.

Napad se dogodio na platou ispred ugostiteljskog objekta u ulici Branilaca Bosne, gdje su se, kako su nam rekli u MUP-u TK, sukobili Kuduzović i mladić inicijala J. K. (28) iz Devetaka.

Napadu na fudbalera, kako pričaju očevici, prethodilo je neprimjereno ponašanje trojice mladića, koji su počeli praviti probleme u ugostiteljskom objektu “Papilon”. Osoblje lokala zamolilo ih je da izađu napolje, a oni su potom polupali stakla na parkiranom automobilu jer su mislili da je vozilo vlasništvo gazde ugostiteljskog objekta, piše Avaz.

Međutim, njihov pohod nije okončan na tome. Krenuli su ka obližnjem kafiću “Hollywood”, gdje su, također, narušavali javni red i mir, kako nam je rečeno u MUP-u TK.

Fudbaler Kuduzović je, kako nezvanično saznajemo, pokušao smiriti situaciju, ali je tada uboden nožem u grudni koš.

Povrijeđenom fudbaleru Radničkog pomoć je ukazana u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Lukavcu, a potom je sanitetskim vozilom hitno prevezen na UKC Tuzla, gdje je i operiran.

Saznajemo da je Kuduzović smješten na Klinici za hirurgiju UKC-a Tuzla, da samostalno diše te da je trenutno stabilnog zdravstvenog stanja.

Uhapšeni J. K. će nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Tužilaštva TK.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.