13.1.2016. 9:40
0
Sin Hanke Paldum negirao krivicu za nesreću na Grbavici u kojoj su povrijeđene tri pješakinje
Mirzad Brkić, sin pjevačice Hanke Paldum, jučer je u Općinskom sudu u Sarajevu negirao krivicu za nesreću koja se desila u januaru 2014. godine u sarajevskom naselju Grbavica.

Podsjećamo, Brkić je upravljajući Nissanom udario pješakinje Arijanu Ž., Ismetu K. i Magbulu Dž. 16. decembra prošle godine uhapšen je tokom kontrole autobusa na relaciji Beograd - Sarajevo, na graničnom prelazu Karakaj. 

Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu podiglo je optužnicu 05. augsta prošle godine, a s obzirom da se nije pojavljivao na ročištima, MUP KS je 01. decembra 2014. raspisao potjernicu. 

(Foto: Dnevni avaz)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.