20.1.2016. 19:38
1
Ubijeni kamatar Nusret Suljkić bio uposlenik Vlade TK, Zaim Rizvić pucao na njega zbog duga
Prema najnovijim informacijama kamatar koji je danas ubijen u tuzlanskom naslju Batva Nusret Suljkić bio je uposlenik Vlade Tuzlanskog kantona gdje je radio kao portir. Ubistvo je počinio Zaim Rizvić.
Kamatar Nusret Suljkić ubijen je u kući svoga klijenta. Zaim Rizvić na njega je pucao iz automatske puške. 

“Muškarac rođen 1953. godine iz automatske puške je ispalio više hitaca i usmrtio muškarca rođenog 1972. Lice je lišeno slobode, piše Tuzlanski. 

Pripadnici MUP-a i dežurni tužilac obavljaju uviđaj. Nakon toga ćemo znati više o motivima ubistva“, izjavio je Izudin Šarić, portparol MUP-a Tuzlanskog kantona. A motiv je kamatarenje. 

Rizvić je, kako nezvanično saznajemo, pozvao Suljkića da mu vrati dio , a kada je Suljkić došao u tuzlansko naselje Batva, Rizvić je u njega uperio automatsku pušku i ispalio nekoliko metaka, prenosi Tuzlanski.

Suljkić se godinama bavi kamatarenjem i jedan je od najvećih kamatara u Tuzli. Također, godinama je radio u Vladi Tuzlanskog kantona, u Uredu za zajedničke poslove, kao portir na obezbjeđenju objekta na Ircu u kojem je smješteno Ministarstvo industrije, energetike i rudarstva kao i Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva. Prosto je nejverovatno da je Suljkić sa takvim dosjeom uopće mogao raditi u Vladi TK-a, u kojoj svi znaju da se godinama bavi kamatarenjem, piše Federalna.ba. 
Takođe saznajemo da je ubijeni Nusret Suljkić bio sportista odnosno da se bavio karateom i da je upravo večeras trebao doći na posao u noćnu smjenu. 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.