10.2.2016. 12:25
0
Pljačkaš nožem napao radnice, zaključao ih i odnio ključ
Maskirani pljačkaš upao je sinoć oko 22 časa u prodavnicu firme "Transkom" u Šapcu u naselju Benska bara i nožem napao dvije radnice.

Poslije jurnjave po objektu, pljačkaš je radnice zaključao u svlačionicu, a potom je odnio sav novac iz kase, cigarete, dio robe i ključ, javlja dopisnik RTS-a.

Uplašene radnice, pozvale su sa mobilnog telefona poslovođu i policiju koja je odmah stigla.

Prema riječima poslovođe Branke Sandić, postoji očevidac koji je sa obližnje klupe posmatrao napad, kao i snimak kamere, jer postoji video nadzor.

Prema njegovim riječima, ovo je drugi put da je ovaj market meta naoružanih lopova koji još nisu pronađeni, piše rts.rs.

Policija intenzivno traga za napadačem a u marketu je u toku popis robe.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.