15.2.2016. 15:59
14
Dženan Memić preminuo: Napadnut palicom od strane bivšeg momka njegove djevojke
Poslije napada na Ilidži, u kojem je zadobio povrede nanesene bejzbol palicom u potiljak, Dženan Memić (1994) je nažalost izgubio život.
Mladić iz Sokolović Kolonije, nedaleko od Ilidže, je kako mediji prenose, 08. februara zadobio povrede nakon što ga je udario automobil, zajedno sa svojom djevojkom koja je u tim trenucima bila s njim.

Međutim, kako saznajemo od njegovih poznanika, Memića je pretukao bivši momak njegove djevojke, zbog čega je Dženan završio u komi, te poslije nekoliko dana i preminuo. 

Bivši momak je kako saznajemo u kućnom pritvoru, ali su nam iz MUP-a KS kazali da niko nije uhapšen zbog ovog slučaja. 

Za  Dženana Memića prijatelji kažu da je bio kulturan i veoma dobro odgojen momak, bez ikakvih incidenata u svom životu. 
 

 

14
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.