23.3.2016. 11:17
1
Zaštitar ostavio pištolj, uposlenica banke ga uzela i slučajno pogodila zaštitara u dlan
U utorak, 22. marta 2016. godine, je u poslovnici Sparkasse banci u Titovoj ulici u Sarajevu hicem iz vatrenog oružja ranjen zaštitar.

Naknadno je utvrđeno da je do ranjavanja došlo kada je zaštitar otišao na pauzu kako bi jeo, te je izvadio okvir iz pištolja kojeg je stavio pored sebe, nesvjestan da je metak ostao u cijevi. Pištolj je uzela uposlenica, koja je zaštitara slučajno pogodila u dlan lijeve ruke. 

Pripadnici MUP-a KS uhapsili su 21-godišnju uposlenicu banke I.Z.  koja je, usljed nestručnog rukovanja pištoljem, ranila zaštitara M.E.

Zaštitar je nakon tretmana u UKCS-u otpušten na kućno liječenje. 

(Nedim Pobrić)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.