2.4.2016. 16:38
0
Na Buni pronađeno žensko tijelo, nakon njenog nestanka
Jutros oko sedam i trideset u mostarskom prigradskom naselju Buni iz Neretve je izvučeno beživotno tijelo ženske osobe starije životne dobi, za Fenu je potvrdio Dalibor Drlje, savjetnik ministra za policiju.

Nakon izvlačenja, što je obavljeno uz angažiranje djelatnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar, tijelo je prebačeno u mrtvačnicu Sutina.

"Kako se nije znao identitet, naknadnom provjerom policija je utvrdila kako je 23. ožujka prijavljen nestanak jedne osobe i nakon toga je izvršeno prepoznavanje od članova obitelji te je utvrđeno kako se radi o DŽ. E", rekao je dežurni tužitelj Spomenko Jukić.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.