7.4.2016. 17:10
0
Maloljetnik za ubistvo Đanija Balića osuđen na devet godina zatvora
U Općinskom sudu u Mostar izrečena je presuda maloljetniku od devet godina zatvora zbog ubistva Đanija Balića.

Suđenje u Općinskom sudu u Mostaru u predmetu protiv maloljetnog M.T. (17) zbog ubistva Đanija Balića (22), koje se desilo 19.decembra 2015. godine u naselju Livač kod Mostara, okončano je donošenjem prvostepene, nepravomoćne presude kojom je maloljetniku izrečena zatvorska kazna u trajanju od devet godina, prenosi Avaz.

Suđenje u ovom predmedu započelo je 10. marta i u međuvremenu je, pred sutkinjom Ognjenkom Škoro, održano više ročišta tokom kojih je saslušano više svjedoka, te je izveden veliki broj dokaza.

Podjsećamo maloljetni M.T. je Baliću kobnog dana oko 18.20 sati nožem u predjelu leđa nanio dvije ubodne rane.

Od posljedica ranjavanja Balić je preminuo u Kantonalnoj bolnici "Dr.Safet Mujić" u Mostaru.

Anesa Agović

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.