15.4.2016. 12:32
0
Na aerodromu u Sarajevu uhapšene tri osobe na osnovu potjernica
Službenici Granične policije BiH su na Aerodromu Sarajevo uhapsili tri državljanina BiH na osnovu raspisanih potraga.

Na jučerašnjem letu za Beograd u 15.30 časova muškarac čiji su inicijali F.Š. /35/ uhapšen je nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud Velika Kladuša zbog krivičnog djela iznuda u pokušaju. 

Na letu iz Istanbula sinoć u 22.00 časa uhapšen je S.B. /27/, koga potražuje Opštinski sud Banovići radi izdržavanja kazne zatvora. 

Mladić A.O. /26/, koji je u Sarajevo juče stigao letom iz Berlina, uhapšen je nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud Lukavac zbog krađe. 

Uhapšeni su predati službenicima sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo na dalje postupanje. 


(SRNA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.