3.5.2016. 17:46
0
Muškarac iz puške ranio ženu i nanio joj teške tjelesne povrede ženi
Policija je u mjestu Baraći kod Mrkonjić Grada uhapsila 24-godišnjeg muškarca iz ovog grada čiji su inicijali B.S, osumnjičenog da je iz puške ranio ženu čiji su inicijali Z.Ž. dok je u šumi prikupljala granje. Žena Z.Ž. ranjena je u nadlakticu juče oko 8.00 časova, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Osumnjičeni je priznao krivično djelo teška tjelesna povreda. Policija je uz usmenu naredbu Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu izvršila pretres porodične kuće i pratećih objekata u vlasništvu D.S, strica osumnjičenog.

Prilikom pretresa pronađena je puška "M-48" i 25 metaka za pušku. Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni B.S. je pušten na slobodu, a protiv njega slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo.

(SRNA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.