4.5.2016. 12:39
0
Dvije saobraćajne nesreće kod Goražda i Pala: Pet osoba teško povrijeđeno
Pet osoba zadobilo je teške, a četiri lakše povrede u dvije odvojene saobraćajne nesreće koje su se dogodile na području opština Novo Goražde i Pale, saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
Tri osobe teško su povrijeđena, a tri lakše u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Ustiprača-Višegrad, na području opštine Novo Goražde. U nesreći koja se dogodila jučer, učestvovala su dva vozila.

Teško su povrijeđeni vozač automobila Ope,l državljanin Srbije čiji su inicijali M.G, njegov suvozač D.G, te vozač Mercedesa čiji su inicijali M.B.

U drugoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dionici magistralnog puta Ljubogošta-Cmiljeva stijena, u paljanskom mjestu Rogoušići, dvije osobe zadobila su teške, a jedno lakše povrede.

U ovoj nezgodi žena čiji su inicijali A.Ć. zadobila je povrede opasne po život i prevezena je u bolnicu Koševo u Sarajevu.

Ona je bila suvozač u automobilu Golf 2, čiji je vozač M.O. također teško povrijeđen. Lakše je povrijeđen S.P. vozač Opel Astre.

U oba slučaja uviđaj je izvršen po ovlaštenju dežurnog tužioca, a uzrok saobraćajnih nesreća bit će naknadno utvrđen.
(Srna)


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.