27.5.2016. 12:41
0
Prijedor: Nekoliko osoba sa fantomkama pucalo na radnike pored puta
Na magistralnom putu Prijedor - Sanski Most došlo je do pucnjave kada je više osoba iz prevrnutog terenca otvorilo vatru na mještane koji su došli da im pomognu.

Više osoba sa fantomkama na glavi pucalo su iz vatrenog oružja, najvjerovanije automatskih pušaka, jutros na dva radnika koju su u Rakilićima kod Prijedora čistili jarak kraj puta, prenosi Dnevni Avaz.

Dok su radnici radili, pored njih je sletio terenac u jarak, a kad su stigli da pomognu i otvorili vrata ugledali su muškarce sa fantomkama na glavama i puškama u rukama.

Radnici su pobjegli od auta, a maskirani su ispucali više hitaca u pravcu radnika, te u bager, a potom su zapalili terenac i pobjegli u šumu.

Ne zna se da li su masirani napadači zapravo došli iz pljačke ili su tek krenuli u razbojnički pohod, uglavnom policija CJB Prijedor blokirala je kompletnio područje. Na licu mjesta su specijalci, vatrogasci, sanitetska vozila.

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.