30.5.2016. 9:48
0
Pripadnik Oružanih snaga BiH ubio suprugu, a potom izvršio samoubistvo
Momčilo Tepić (47) iz Banja Luke ubio je jutros iz pištolja svoju suprugu Milicu Tepić (44), nakon čega je pucao u sebe, te je potom podlegao povredama.

Dogodilo se to u Ulici zmaj Ognjenog vuka u Banja Luci oko 6.20 časova. "Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka Tanja Mrđa, zajedno sa ovlaštenim službenim licima CJB Banja Luka", saopštila je za "Nezavisne novine", Mira Miletić, iz Okružnog tužilaštva Banja Luka.

Po njenim riječima, biće naložena obdukcija oba tijela. "Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje  i mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja, a u toku dana će biti i naložena  obdukcija beživotnih tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", naglasila je Miletićeva.

Nezvanično se saznaje da je mogući motiv ubistva bračni problemi, jer su supružnici razvodili.








0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.