30.5.2016. 9:56
0
Taksijem došla iz Brisela u Doboj i nije platila vožnju
Policijskoj stanici Doboj jučer je prijavljeno da je S.P. izvršila prevaru nad belgijskim državljaninom A.A. kome nije isplatila naknadu za prijevoz.

Iz dobojske policije su saopćili da je prijavljena koristila taksi prijevoz sa željezničke stanice u Briselu do Doboja i u toku vožnje vozaču A.A. dala oko 260 eura.

Po dolasku u Doboj trebala je da isplati još 4.470 eura, što nije učinila jer u stanu nije zatekla kćerku koja je navodno trebala da isplati ostatak naknade za prijevoz.

Nakon dokumentovanja ovog slučaja protiv S.P. će Okružnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „prevara“.


(FENA)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.