30.5.2016. 13:51
0
Muriz Brkić i Avdija Selimović u potpunosti priznali krivicu za svirepo ubistvo Arnele Đogić
Muriz Brkić i Avdija Selimović su na ročištu za izjašnjavanje o krivnji u Kantonalnom sudu u Zenici u potpunosti priznali krivicu za svirepo ubistvo Arnele Đogić u okolini Olova.

Predmet će biti dodijeljen sudiji koji ima rok od mjesec dana da zakaže ročište na kojem će Brkić i Selimović izreći krivičnopravna sankcija, piše Oslobođenje. Optužnica protiv Selimovića i Brkića podignuta je 26. aprila. 

Podsjećamo, Muriz i Avdija su nakon brutalnog ubistva Arnelino tijelo bacili u kanjon rijeke Stupačnice, nakon čega su otišli u lokalnu kafanu i trošili njen novac. Tijelo nesretne djevojke pronađeno je nakon tri dana. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.