15.6.2016. 18:35
0
Iz kanala kod Bijeljine izvučeno beživotno tijelo dječaka
Beživotno tijelo 11-godišnjeg dječaka izvučeno je danas iz kanala Dašnica u bijeljinskom naselju Patkovača.

Oko 15.10 sati policijskoj stanici Bijeljina je prijavljeno da je dijete (2005.) u Patkovači upalo u prelivni bazen kanatala Dašnica.

Na mjesto nesreće došli su policija i ronioci, a beživotno tijelo djeteta su ronioci izvukli u 18 sati, rečeno je Feni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Mještani Patkovače su ispričali novinarima da su se djeca igrala oko pomenutog bazena, te da je prvo u bazen upao jedan od braće 11-godišnjaka.

Nakon što je spasio brata jedanaestogodišnjaku se izgubio svaki trag, te je pokrenuta potraga koja je nažalost potvrdila da je djete stradalo.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.