1.7.2016. 15:30
0
Tokom maja u FBiH ukradena 103 automobila, u KS 72 a najčešće se krade od 22 do četiri sata
U maju 2016. godine na području FBiH ukradena su 103 motorna vozila, a najviše u Kantonu Sarajevo čak 72, piše bh. novinska agencija Patria.

U Tuzlanskom kantonu ukradeno je 10 vozila, u Srednjobosanskom i Hercegovačko-neretvanskom po 8, dok u tri kantona nije bilo krađa BPK, Livanjskom i Zapadno-hercegovačkom.

Prema proizvođaču automobila na području FBiH, u maju su se najčešće krala vozila marke VW, Audi, BMW i Škoda. Ukradeno je 45 VW-a, 20 BMW-a, 11 Audija, 12 Škoda, 7 Renaulta, 3 Opela. Najviše vozila ukradeno je u periodu od 22 do 4 sata ujutro. 

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.