14.7.2016. 12:32
0
Pucnjava ispred kafića "RR": Posvađao se sa gostom pa ranio vlasnika
U pucnjavi ispred ugostiteljskog objekta "RR" u Bihaću sinoć oko 20 sati ranjena jedna osoba, a napadač je lišen slobode.

Do sukoba je došlo kada se M. D. (54) posvađao s jednim gostom, otišao je kući po oružje i vratio se u ugostiteljski objekat koji se nalazi u Ulici dr. Irfana Ljubljankića u Bihaću.

- M. D. je došao s ručno izrađenom skraćenom puškom kalibra 30 milimetara, htio je upucati gosta s kojim se posvađao, no vlasnik M. M. se ispriječio, nije mu dao da uđe u objekat nakon čega je oružje uperio u njega. Sa napadačem je bio njegov sin koji je u tom trenutku povukao oca za ruku, usljed čega je M. D.pristinuo obarač i ranio vlasnika restorana. - kazao je za Avaz Ale Šiljedžić, glasnogovornik MUP-a USK.

Vlasnik restorana pogođen je u potkoljenicu lijeve noge i konstatovane su mu lakše tjelesne povrede. Također, i napadač je zadobio lakše tjelesne povrede, a nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć, policija je lišila slobode napadača, a Tužilaštvo USK okarakteriziralo je to kao pokušaj ubistva, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.