27.7.2016. 10:13
0
U sarajevskom naselju Soukbunar izgorio automobil
U Sarajevu sinoć burna noć. Na Kovačićima je iz vaternog oružja ranjen 32-godišnji muškarac. Nekoliko stotina metara dalje u naselju Soukbunar u potpunosti izgorio automobil.

Zbog pucnjave u Kovačićima uhapšena je jedna osoba. Pucnjavi je prethodila verbalna prepirka nakon čega je mladić izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u muškarca inicijala P.N. rođen 1984. godine. Povrijeđeni muškarac je prevezen na UKCS. Kako saznaje Patria, osumnjičeni za pucnjavu nedavno je pušten iz zatvora, piše Patria.

Iz MUP KS još uvijek ne  mogu potvrditi da li se zapaljeni automobil može dovesti u vezu sa pucnjavom na Kovačićima, piše Patria.

(NAP)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.