28.7.2016. 11:57
0
N.U. polupao izlog ugostiteljskog objekta i napao policajce
U Banjoj Luci je jučer uhapšen mladić, koji je polupao izlog ugostiteljskog objekta, a potom napao policijske službenike.

Radi se o N.U. (1991.), osumnjičenom da je razbio stakleni izlog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u sklopu benzinske pumpe u Banjoj Luci.

Prlikom pokušaja zaustavljanja i kontrole osumnjičenog, on je vozilom krenuo prema policijskom službeniku koji je izbjegao udar, skokom u stranu, prilikom čega je zadobio tjelesne povrede.

Osumnjičeni se zatim vozilom udaljio od mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen i lišen slobode, saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Povrijeđenom policijskom službeniku je ukazana medicinska pomoć u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske. 

N.U. je odbio da se podvrgne alkotestiranju, kao i da mu se ukaže medicinska pomoć, a nakon završenog ispitivanja, po nalogu dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka, pušten je na slobodu. 

Protiv njega će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjena krivična djela.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.