28.7.2016. 14:13
0
Pokušali prokrijumčariti 4000 kutija cigareta iz Crne Gore u BiH
U okviru operativne akcije „Bastion“, službenici Jedinice granične policije Trebinje spriječili su u četvrtak krijumčarenje 4000 kutija raznih vrsta cigareta bez akciznih markica, priopćeno je iz GP BiH.

Krijumčarenje je otkriveno u graničnom pojasu na području Bileće kada su četiri nepoznate osobe, noseći na sebi pakete, pokušale prenijeti cigarete iz Crne Gore u Bosnu i Hercegovinu. Ugledavši službenike JGP Trebinje ostavili su cigarete i udaljili se u nepoznatom pravcu. O događaju je obavješteno Tužiteljstvo BiH, a u tijeku je dalji rad na ovom slučaju i prolasku osoba.

 Službenici Jedinice granične policije Gradiška u četvrtak su lišili slobode A.H. (1983.) državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Županijski sud Travnik zbog kaznenog djela „razbojništvo“. On je kontroliran na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška. A.H. bit će predat nadležnom organu. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.