5.8.2016. 8:20
1
Sarajevo: Automafijaši ranjeni u okršaju s policijom još u bolnici
Dvojica automafijaša koji su ranjeni sinoć u vatrenom obračunu s policijom još se nalaze u Univerzitetsko kliničkom centru Sarajevo. Ova informacija za avaz.ba potvrđena je iz MUP-a KS.

Podsjećamo, sinoć oko 20.30 sati ispred Termalne rivijere Ilidža tri osobe su prema nezvaničnim informacijama  pokušale ukrasti automobil BMW, piše Avaz.

No, policija ih je zatekla, te su automafijaši počeli pucati prema policiji.

Pripadnici MUP-a KS su uzvratili a u pucnjavi su ranjena  dvojica automafijaša, a treći je uhapšen. Iz MUP-a KS nije još saopćen stepen povreda koje su zadobili ranjeni, kao ni njihov identitet. 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.