11.8.2016. 11:09
0
U saobraćajnoj nezgodi kod Gradiške tri osobe povrijeđene
Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Gradiška – Kozarska Dubica, u mjestu Čatrnja.

Oko 21.10 sati sudarili su putničko vozilo „chevrolet“, kojim je upravljao N.P. (1981.) iz Gradiške i „BMW“ za čijim volanom je bio D.D. (1994.), a sa kojim se u vozilu nalazila i  N.K. (1994), iz Banje Luke.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi sve tri osobe su zadobile tjelesne povrede, saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Odjeljenja saobraćajne policije, Stanice javne bezbjednosti Gradiška, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnog uzroka saobraćajne nezgode.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.