13.8.2016. 17:42
2
Ovo su napadači na banjalučkog inspektora: Dejan Pepić, Siniša Stupar, Slaviša Kovjenović, Danijel Dragaš, te Goran Jelača
Nekoliko mladića pretuklo je Zorana Marića, inspektora u policijskoj stanici Centar Banjaluka, pri čemu je Marić zadobio teške tjelesne povrede u predjelu glave, potvrđeno je iz banjalučkog CJB.

Kako se saznaje svi osumnjičeni za ovaj incident, koji se preksinoć desio u banjalučkoj Ulici Braće Mažar i majke Marije su uhapšeni.
 
"Prvi je uhapšen Dejan Pepić, iz Banjaluka, a zatim i Siniša Stupar, Slaviša Kovjenović, iz Banjaluke, Danijel Dragaš iz Dravara, te Goran Jelača iz Banjaluka", kazao je izvor Blic-a.
 
S obzirom da je Marić, kako navodi izvor, prilikom ovog nemilog događaja, zadobio teške povrede odmah je prevezen na banjalučku Hirurgiju, gdje je bio podvrgnut operativnom zahvatu.
 
Dodao je da ne raspolaže informacijama kakvo je trenutno zdravstveno stanje inspektora.
 
"Uglavnom, završena je kriminalistička obrada nad Dejanom Pepićem, koji je prvi uhapšen i prema njemu će se dalje postupati po uputstvima Okružnog tužilaštva Banjaluka. Što se tiče ostalih osumnjičenih za napada na banjalučkog inspektora i prema njima će se, takođe, postupati po istom osnovu", objasnio je sagovornik Blica.


(Anesa Agović)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.