16.9.2016. 22:31
3
Direktor sa sinom i zetom pretukao radnika jer je tražio zaostale plate?!
Direktor trgovačkog centra „Slavuljica“ u Doboju i njegov sin nanijeli su teške tjelesne povrede radniku u tom centru.

Policijskoj stanici Doboj danas je prijavljeno je da su M.S., direktor trgovačkog centra „Slavuljica“ u Doboju i njegov sin D.S. u magacinskom prostoru zaključali zaposlenog radnika V.V. i da ga najverovatnije tuku.

Nakon prijave, policija je izašla na mjesto događaja i zatekla V.V. s vidnim povredama na tijelu, glavi i licu (ogrebotine i podlivi) za koje je izjavio da su mu nanijeli M.S., D.S. i zaposlenik S.P., svi s područja općine Teslić.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Doboj i konstatirane su teške tjelesne povrede, saopćeno je večeras iz Cenitra javne bezbjednosti Doboj.

Nad M.S. i D.S. je izvršena kriminalistička obrada, dok se S.P. trenutno nalazi van mjesta prebivališta.

Prilikom alkotestiranja osumnjičenih nije utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj po čijoj naredbi policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 preduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju potpunog činjeničnog stanja na okolnosti izvršenja krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Po dokumentiranju slučaja, protiv M.S., D.S. i S.P. bit će preduzete zakonom predviđene mjere i radnje. 

(Merima Druškić/Avaz)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.