24.9.2016. 15:12
0
Sarajevo: Fikret Topčić pokušao ubiti suprugu pred 11 djece jer je tražila razvod
FOTO: Dnevni avaz
Jučer se u ulici Zahira Panjete u sarajevskom naselju Pofalići odvijala prava drama kada je 58-godišnji Fikret Topčić pred djecom pokušao ubiti suprugu Selmu. Nasilje su navodno prouzrokovali narušeni bračni odnosi, a Topčić je pokušao ubiti suprugu jer je tražila razvod.

Dnevni avaz saznaje da je Fikret saznao da Selma putem Skypa kontaktira s muškarcem kojeg je ranije upoznala. Kada je pročitao poruke Fikret je suprugu optužio za nevjerstvo, a ona je zatražila razvod. 

Topčić je nakon svađe u 2.30 ustao i na suprugu nasrnuo nožem. Selma je zadobila ozbiljne povrede, a njenu smrt spriječila su djeca koja su savladala oca. Inače, par ima 11 djece od kojih je dvoje maloljetno. 

Od povreda u predjelu vrata i tijela Selma se oporavlja na KCUS-u, a Kantonalnom sudu u Sarajevu je upućen prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora Fikretu Topčiću. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.