29.9.2016. 9:58
0
Ubijeno dvoje djece kod Tuzle: Otac u automobilu iz pištolja ispalio nekoliko hitaca u djecu
Dvoje maloljetne djece, jedanaestogodišnja djevojčica i sedmogodišnji dječak, ubijeni su sinoć oko 19 sati u automobilu u zaseoku Repuševac na putu Lipnica-Obodnica kod Tuzle.

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo je njihov otac, četrdesetjednogodišnji Nesad Djedović iz Lipnice, koji je nakon toga pucao iz pištolja i sebi u glavu i trenutno je smješten u Klinici za anesteziju i reanimaciju UKC-a Tuzla,  u kritičnom je stanju sa  prostrelnom povredom na glavi.

Djedović je u svom automobilu iz pištolja ispalio nekoliko hitaca u djecu. Djevojčica je preminula odmah, a dječak na putu do UKC-a u Tuzli.

Uviđaj su sinoć obavili dežurni tužilac i  pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TK. Tokom uviđaja je prikupljen veći broj materijalnih dokaza,  poduzima se  niz  istražnih radnji, te su u toku različita vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ubistvo dvoje maloljetnika.

Dežurni tužilac je izdao naredbe za obdukciju tijela preminule djece.

Motivi za ubistva djece i porodičnu tragediju se i dalje utvrđuju, te o tome nismo u mogućnosti iznositi bilo kakve informacije. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.