11.10.2016. 22:03
1
Zbog ubistva Mladena Ambrožića uhapšeni B.E., B.A. i H.A. iz Sarajeva
Zbog ubistva 50-godišnjeg Mladena Ambrožića uhapšene su tri osobe. Ambrožić je na smrt pretučen u ulici Džamijska u sarajevskom naselju Hrasno.

"Oko 23.45 sati obaviješteni smo da se u ulici Džamijska 6/3 nalazi lice A.M. sa vidnim povredama glave, a koji je preminuo od zadobijenih povreda. A.M je fizički napadnut ispred haustora od strane tri nepoznate osobe koje su mu nanijeli teške povrede. Izuzeti su tragovi i dokazi. Identifikovane su i uhapšene tri osobe, izvršena je kriminalistička obrada tokom koje su pronađeni drugi predmeti, tragovi i dokazi koji daju dovoljno osnovne sumnje da se protiv istih može podnijeti izvještaj. U toku je obrada nad tri lica koja će u toku sutrašnje dana biti predata Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu. Riječ je o osobama inicijala B.E. (1997.), B.A. (1995.) i H.A. (1994.), sva trojica iz Sarajeva", kazao je načelnik Sektora kriminalističke policije Kantona Sarajevo Džafer Hrvat.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.