20.10.2016. 13:52
8
Vozač Golfa prošao kroz crveno i sudario se s drugim automobilom: Mogli smo oboje biti mrtvi, vozač se smijao
FOTO: Facebook
U saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 14.45 sati desila na raskrsnici ulica Sedma transverzala i Gradačačka u sarajevskom naselju Otoka povrijeđene su dvije osobe.

U nesreći su učestvovali automobili Golf IV kojim je upravljao S.A. i Citroen, za čijim je volanom bila Č.B.R. Vozači su prevezeni na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje su im konstatovane lakše povrede. 

Prema nezvaničnim informacijama, vozač Golfa, koji se kretao iz pravca mosta Kongresmena McCloskeya, prošao je kroz crveno svjetlo i udario u Citoren. 

"Djevojka i ja smo krenuli da pređemo cestu, jer je bilo upaljeno zeleno za pješake. Međutim, vidio sam da se ovaj s Golfom zaletio iz pravca mosta, išao je sigurno preko 80 km/h. Brzo smo se vratili na trotoar i nas je srećom promašio, ali je udario u drugo auto i proletio na livadu. Kad je izašao iz vozila, smijao se. Nismo mogli vjerovati! Da slučajno nisam obratio pažnju, sad bi oboje bili mrtvi", kazao je očevidac za Faktor. 


(Adna Zukanović-Zilić)

8
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.