9.11.2016. 9:58
0
Dobojlija nožem povrijedio sugrađanina u alternativnom smještaju
Policija u Doboju uhapsila je jučer D.M. iz tog grada zbog osnova sumnje da je u prostorijama Doma penzionera u Doboju, gdje s jednim roditeljom koristi alternativni smještaj, nanio tjelesne povrede A.A. s područja Doboja.

Nakon međusobne prepirke, D.M. je fizički nasrnuo na A.A., a potom mu nožem nanio dvije ubodne rane u dijelu leđa, potvrđeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Povrijeđeni je prevezen u dobojsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres prostorija koje D.M. koristi kao alternativni smještaj te pronađen i oduzet nož za koji se sumnja da je korišten u izvršenju krivičnog djela, kao i drugi predmeti koji mogu koristiti u daljem toku krivičnog postupka.

Iz policije su naveli da je nad D.M. u toku kriminalistička obrada.

Po dokumentovanju predmeta protiv njega će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu tjelesna povreda.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.