16.11.2016. 15:08
0
Filmska scena u Sarajevu: Policija i građani uhvatili lopova
Prava filmska scena odvijala se jučer oko podne ulici Edhema Eke Džubura na Ilidži kada je nad Z. E. iz Sarajeva izvršeno krivično djelo razbojničke krađe nakon čega je izvršilac pokušao pobjeći u pravcu ulice Josipa Slavenskog.

Policijski službenici su u saradnji sa građanima u ulici Rustempašina na Ilidži sustigli osobu koja je od bacila otuđenu torbu, a nakon čega je brzo uhapšena.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da se radi o L. S. (1993.) kod kojeg je pronađen novac koji potiče iz izvršenja opisanog krivičnog djela. On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Razbojnička krađa.

O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a L. S. je predat u Odsjek za zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti navedene osobe.

(N1/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.