28.11.2016. 22:43
0
Teška saobraćajna nesreća u Rajlovcu: Vozač u BMW 5 izgubio kontrolu nad vozilom
U sarajevskom naselju Rajlovac u večernjim satima došlo je do saobraćajne nesreće, u kojoj je povrijeđen vozač, a na automobilu je pričinjena velika materijalna šteta.

Prema prvim informacijama, učestvovalo je samo jedno vozilo, BMW 5. Vozač je izgubio kontrolu nad automobilom, koji je izletilo sa ceste, piše “N1“.

“Do nesreće je došlo oko 19:50 minuta, na ulazu u Vogošću. Vozilo je sletilo sa ceste, ne znamo još uvijek zbog čega. Vozač je povrijeđen i prevezen na Kliniku urgentne medicine UKCS”, potvrđeno je za N1 iz MUP-a KS.

U trenutku nesreće, povrijeđena osoba je bila sama u automobilu.

Policija je na mjestu događaja, gdje se radi uviđaj i utvrđuju uzroci nesreće. Više informacija će biti poznato nešto kasnije.

(N1)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.