5.12.2016. 14:38
0
U FBiH 194 saobraćajne nezgode, dvije osobe smrtno stradale
Na osnovu izvještaja operativnih centara kantonalnih ministarstava unutarnjih poslova i Federalne uprave policije (FUP), tokom prethodna 24 sata na području Federacije Bosne i Hercegovine registrirana su ukupno 102 krivična djela.

Od toga je sedam razbojništava, jedna razbojnička krađa, pet nasilja u porodici, sedam oštećenja tuđe stvari, jedno izazivanje opće opasnosti, 36 teških krađa, 13 krađa i 32 ostala krivična djela.

Također je registrirano 90 narušavanja javnog reda i mira u kojima je šest osoba zadobilo lakše tjelesne povrede, dok za jednu osobu nije utvrđen stepen tjelesnih povreda.

Osim navedenog, u izvještajima su registrirane i 194 saobraćajne nezgode, u kojima su dvije osobe smrtno stradale, devet osoba je zadobilo teške, a 37 lakše tjelesne povrede, dok za četiri osobe nije utvrđen stepen tjelesnih povreda.

Od toga je uhapšeno 38 osoba, a 24 su zadržane, saopćeno je iz FUP-a.


(Fena)

BiltenFUP
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.