21.12.2016. 17:42
1
Kompletira se dokumentacija za izručenje Sanjina Sefića
Ministarstvo pravde Republike Srbije dobilo je dokumenta Višeg suda u Novom Sadu o ispunjenosti uslova za izručenje Sanjina Sefića, potvrđeno je za N1 u ovoj instituciji.

Ipak, kako su rekli u Ministarstvu pravde dokumentacija u predmetu koja je stigla bila je nekompletna, zbog čega je zatraženo da u Višem sudu u Novom Sadu kompletiraju dokumentaciju i dostave dopunu.

"Nakon što nije stigla kompletna dokumentacija, poslali smo urgentnu obavijest Višem sudu da nam dostave potrebnu dokumentaciju", rečeno je za N1.

Nakon što Ministarstvo pravde dobije kompletnu dokumentaciju, ministar pravde će donijeti konačnu odluku o ekstradiciji osumnjičenog za ubistvo dvije djevojke u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 10. oktobra u glavnom gradu BiH.

(N1/Merima Druškić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.