22.12.2016. 13:47
0
Otkrivena trojica ilegalnih migranata
Službenici Jedinice granične policije Višegrad 22.12.2016. u noćnim satima u blizini Međunarodnog graničnog prijelaza Uvac otkrili su trojicu stranih državljana koji su ilegalno iz Srbije ušli u BiH. Ilegalni migranti nosioci su dokumenata Iraka, Pakistana i Sirije. Bit će predati pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH.
        Lišeni slobode prema potragama 

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik 22.12.2016. lišili su slobode tridesetdevetogodišnjeg državljanina BiH jer ga potražuje Općinski sud u Živinicama zbog krivičnog djela „teška tjelesna ozljeda“. A.S. kontroliran je prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Karakaj. Predat je službenicima Sudske policije Kalesija.  

Službenici JGP Bijeljina 21.12.2016. lišili su slobode tridesetčetverogodišnjeg C.J. jer ga potražuje Osnovni sud u Gradišci zbog krivičnih djela „krađa“ i „teška krađa“. Ovaj bh. državljanin kontroliran je prilikom ulaska u BiH na MGP Rača. Predat je pripadnicima Sudske policije Bijeljina. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.