28.12.2016. 15:34
0
Grupa mladića pretukla jednu osobu u centru Sarajeva
FOTO: Faktor/N1
Grupa mladića pretukla je jednu osobu u centru Sarajeva.

Kako su naveli iz policije, dana 27. decembra 2016. godine oko 00:45 sati, obaviještna ja I PU da je u ulici Alipašina, općina Centar Sarajevo, od strane više NN osoba fizički napadnut i povrijeđen Z. M., rođen 1979.godine u Sarajevu, nastanjen u Vogošći.

Izlaskom na mjesto događaja, policijski službenici su zatekli Z. M. koji je imao vidne povrede u predjelu glave. Povrijeđeni je vozilom Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, prevezen u KUM KCU Sarajevo, gdje su od strane ljeka konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život, a na Klinici za neurohirurgiju je zadržan na daljem liječenju, piše N1.

O svmu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu. Uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

(N1/Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.