5.1.2017. 11:17
0
MUP HNK: Ukraden BMW, razbojstvo u trgovini
Za protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta registrirano je sedam prijava, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su tri prometne nezgode.

Uz ostalo, jučer je u PS Čitluk A.S., državljanin Republike Italije prijavio da mu je tijekom noći otuđeno vozilo marke BMW 530 D, crne boje. Vozilo je bilo parkirano na parking prostoru hotela Grece u Međugorju. Poduzete su potrebne mjere.

Isti dan, oko 18:30 sati, u Policijsku ispostavu Međugorje uposlenica TR Namex u Međugorju je prijavila da je u nevednoj trgovini izvršeno razbojstvo od strane tri maskirane NN osobe uz prijetnju automatskim puškama, te da je pri tome otuđena neutvrđena količina novca.

NN osobe su se udaljile u nepoznatom smjeru vozilom marke Audi A3, koje je nedugo nakon prijave razbojstva pronađeno zapaljeno u mjestu Bijakovići. Upoznat nadležni tužitelj, izvršen očevid, te poduzete sve potrebne mjere, navodi se u priopćenju.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.