10.1.2017. 11:00
0
Laktaši: Uhapšen nakon što je hodao s puškom po Aleksandrovcu
Policijski službenici u Laktašima 6. januara oko dva časa lišili su slobode M.O. (1976) iz Laktaša, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", javlja Anadolu Agency (AA).

"Postupajući po prijavi da se u mjestu Aleksandrovac kod Laktaša, kreće muško lice sa puškom, policijski službenici su izašli na lice mjesta i lišili slobode M.O. kod koga su pronašli i uz potvrdu privremeno oduzeli dvije automatske puške, određenu količinu bombi, municije i eksploziva", navodi se u saopštenju CJB Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se M.O. nakon završenog ispitivanja pusti na slobodu, a da se po redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

(Anadolu Agency) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.