11.1.2017. 9:56
0
Danas obdukcija tijela dječaka koji je poginuo u Busovači podletivši sankama pod automobil
Po nalogu dežurnog tužitelja, danas će biti izvršena obdukcija tijela dječaka koji je poginuo u jučerašnjoj prometnoj nesreći u Busovači.

U nesreći, koja se dogodila u mjestu Luško Polje, sudjelovao je vozilo "Golf" , kojim je upravljao J. R. (1983) iz Busovače, dok je dječak, rođen 2007. godine, bio na sankama.

Prilikom prometne nesreće, dječak je zadobio teške tjelesne ozljede te je nakon pružene pomoći u Domu zdravlja Kaćuni prevezen u bolnicu Nova Bila gdje je preminuo.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.