15.1.2017. 10:53
0
U Mostaru gorjela buregdžinica
U posljednja 24 sata na području Mostara vatrogasci su ima pet intervencija, a uz ostalo, gasili su i požar u buregdžinici Redžić koja se nalazi u Titovoj ulici, navodi se u izvješću Optativnog centra Civilne zaštite HNŽ-a.

Od 11:15 do 14:30 sati, na rijeci Neretvi, od Višića do granice s Republikom Hrvatskom, nastavljena je potraga čamcem za nestalom Feridom Dizdar. Potraga nije dala rezultata pa će se nastaviti i danas.   

MUP HNŽ-a prijavio je u subotu u 9:40 sati pronalazak neeksplodirane minobacačke granate kod mosta u izgradnji, u blizini Sjevernog logora u Mostaru.

Prijava je po prijemu proslijeđena vođi tima Mostar "A" i službi za NUS pri FUCZ-a.

Zbog sigurnosti izvođenja radova na mostu, a uz odobrenje voditelja službe za NUS FUCZ-a, Tim "A" Mostar odmah je izašao na mjesto događaja i izmjestio granatu - 81 mm zaostalu iz Drugog svjetskog rata.

 (FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.