15.1.2017. 11:46
0
MUP KS - Vozačima uručena 344 prekršajna naloga
Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo su u toku proteklog dana, preduzimajući redovne mjere kontrole saobraćaja uručili su 344 prekršajna naloga, a za lakše prekršaje upozorili 36 vozača.

Iz saobraćaja je isključeno šest vozača zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, jedna osoba prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom, te jedno motorno vozilo zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole, navodi se u dnevnom izvještaju MUP-a Kantona Sarajevo. 

(FENA) 

MUP KS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.