18.1.2017. 11:26
0
Sarajevo: Razbojništvo nad radnicama u sportskoj kladionici 'Bet Live' i prodavnici 'Klas'
U utorak u 16.35 sati u ulici Porodice Foht, općina Centar Sarajevo, N.N. osoba izvršila je krivično djelo razbojništva nad radnicom u prodavnici “Klas”.

Tom prilikom maskirana N.N. osoba otuđila je određenu sumu novca, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Razbojništvo nad radnicom u sportskoj kladionici "Bet Live"
U utorak u 09.05 sati u ulici Muhameda ef. Pandže, općina Novo Sarajevo, N.N. osoba izvršila je krivično djelo razbojništva nad radnicom u sportskoj kladionici “Bet Live”. Tom prilikom maskirana N.N. osoba je uz prijetnju nožem otuđilo određenu sumu novca, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Saobraćajna nezgoda
U utorak oko 21.10 sati, u ulici Osik, općina Ilidža, dogodila se saobraćajna nezgoda. Tom prilikom došlo je do skretanja u desnu stranu van kolovoza i udara u zaštitnu metalnu ogradu puta i zaštitnu metalnu ogradu nadvožnjaka, putničkog motornog vozila “vw golf 2”, reg. oznake 007-J-275, kojim je prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom, upravljao D.E., rođen 1985.godine u Foči, nastanjen u Sarajevu. U toj nezgodi teže povrede zadobio je D.E., a ljekraska pomoć mu je ukazana u KCU U Sarajevu, gdje je zadržan na daljem liječenju. O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo.

Na području KS-a 28 saobraćajnih nesreća 
U protekla 24 sata na području Kantona Sarajevo dogodilo se 28 saobraćajnih nezgoda, od toga 25 s materijalnom štetom i tri s nastradalim osobama, kojom prilikom je jedna osoba teže i tri lakše povrijeđene. Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena dva vozača, jedna osoba zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, motorno vozilo zbog isteka važnosti saobraćajne dozvole i četiri neregistrovana motorna vozila, saopćeno je iz MUPKS-a. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.