19.1.2017. 15:19
0
U blizini Srebrenika lokomotiva usmrtila pješaka
Danas oko 13 sati na pruzi Brčko - Banovići, u naselju Drenik kod Srebrenika dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je dizel-lokomotiva udarila za sada nepoznatog muškarca.

Muškaraca srednjih godina, čiji identitet još nije utvrđen, kretao se prugom u naselju Drenik, kada ga je pod još neutvrđenim okolnostima udarila lokomotiva.

Povrijeđenom muškarcu prvi u pomoć su priskočili radnici Željeznica Federacije BiH i slučajni prolaznici, a potom je sanitetskim vozilom prevezen u Hitnu službu Doma zdralvja Srebrenik čiji je ljekar, nažalost, samo mogao konstatirati da je mušakarac već podlegao teškim povredama.

Uviđaj na licu mjesta obavljaju pripadnici Odjela kriminalističke policije PS Srebrenik.

(Merima Druškić/Avaz)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.