17.2.2017. 12:05
2
I.D. fizički napao policijskog službenika i ljekara u Sarajevu
Nakon informacije da je jučer u centru Sarajeva, muškarac sa britanskim pasošem, inače rođeni Sarajlija, napravio saobraćajnu nesreću, a zatim pobjegao s mjesta događaja, iz MUP-a KS stigle su nove informacije.

U 17:25 policijski službenici I PU lišili su slobode I.D., rođen 1970. godine u Sarajevu, nastanjen u Londonu, državljanin Velike Britanije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti, piše N1.

"Isti je navedenog dana oko 17,00 sati na raskrsnici ulica Skenderija-Čobanija, općina Centar Sarajevo, upravljajući putničkim motornim vozilom marke "Opel Astra", oštetio saobraćajni znak, a potom se udaljio sa lica mjesta te je pronađen od strane policijskih službenika u ulici Mehmeda Spahe, općina Centar Sarajevo.

Prilikom lišenja slobode I.D. je fizički napao policijskog službenika, kao i ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a protiv navedenog lica će biti preduzete zakonom predviđene mjere", navodi se u saopćenju Ministarstva unutrašnjih poslova KS, piše N1.

(Alen Avdić) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.