20.2.2017. 11:05
0
Bračni par poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Novog Travnika, dvoje djece teško povrijeđeno
Tijekom proteklog vikenda, na području Srednjobosanske županije (SBŽ) prijavljeno je devet kaznenih djela, a radi se o krađama, izazivanju opće opasnosti, ugrožavanju sigurnosti, nanošenju teških ozljeda te posjedovanju droge.

U istom razdoblju dogodilo se 30 prometnih nesreća, u kojima su dvije osobe poginule, dok su četiri osobe teže, a šest osoba je lakše ozlijeđeno.

Do pogibije dviju osoba došlo je u prometnoj nesreći na magistralnom putu M-16.4, u mjestu Rastovci, općina Novi Travnik, gdje su smrtno stradali supružnici iz Novog Travnika, dok je njihovih dvoje djece teško ozlijeđeno.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita, iz prometa je isključeno 29 vozača i 13 vozila.

Uručeno je ukupno 418 prekršajnih naloga, dok je mobilnim radarom evidentirano ukupno 70 slučajeva prekoračenja dopuštene brzine.

U skladu s odredbama novog Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putovima u BiH, kojim je propisano zadržavanje vozača do otrežnjenja, a kod kojih razina alkohola u krvi iznosi više od 1,5 promila, tijekom vikenda zadržana su dva vozača, u Travniku i Kiseljaku.

Ti vozači imali su 1,53, odnosno 1,67 promila alkohola u krvi.

Prilikom kontrole prometa, privremeno je oduzeto sedam vozila od osoba za koje je utvrđeno da su višestruki povratnici u izvršenju najtežih prometnih prekršaja.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.