27.2.2017. 10:48
0
Na području FBiH tokom vikenda 110 krivičnih dijela
Na području Federacije BiH od 24. do 27. februara registrirano je 214 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba smrtno stradala, dvije osobe zadobile teške, a 30 lakše tjelesne povrede, dok za četiri osobe nije utvrđen stepen tjelesnih povreda.

U istom je periodu 61 osoba lišena slobode, a 60 ih je zadržano, navodi se u saopćenju Federalne uprave policije.

Zabilježeno je i 110 krivičnih djela i to jedno ubistvo u pokušaju, devet razbojništava,     osam nasilja u porodici, četiri oštećenja tuđe stvari, dva izazivanja opće opasnosti, dva ugrožavanja sigurnosti, 37 teških krađa, 13 krađa te 34 ostala krivična djela.

Ujedno je registrirano i 91 narušavanje javnog reda i mira u kojima je 11 osoba zadobilo lakše tjelesne povrede.


(Fena/Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.